O nama

Pozdrav i dobrodošli u porodicu Uputstvo-Cena.com!

Pozdrav i dobrodošli u porodicu Uputstvo-Cena.com!

Dobrodošli na naš portal za zdravlje, lepotu i negu duha i tela. Mi smo tim mladih profesionalaca, stručnjaka za lepotu i ishranu u Srbiji. Udružili smo snage da vas upoznamo sa boljim načinom života.

Poslednjih godina savremeno društvo ide ka trendu korišćenja sve više čistih i prirodnih proizvoda. Oni se uglavnom sastoje od prirodnih sastojaka. Potrošači su sve otvoreniji za kupovinu i upotrebu proizvoda koji ne sadrže opasne hemikalije, parabene, nečistoće i veštačke boje.

Iz tog razloga, tim Uputstvo-Cena.com Srbija želi da vas informiše o temama i efektima kozmetičkih proizvoda na bio-bazi u sledećim oblastima:

  • Zdravlje – načini da ostanete zdravi su pokretačka snaga portala Price-Revievs. Savremeni čovek je preplavljen lošim navikama – nezdravom ishranom, sedentarnim načinom života, nedostatkom fizičke aktivnosti. Zato nastojimo da pokažemo drugu stranu. To radimo tako što vam dajemo savete o tome kako da živite na ekološki prihvatljiv i aktivan način.
  • Gubitak težine – Zdrava ishrana i aktivna vežba takođe mogu poslužiti kao sredstvo za uticaj na apetit i sitost. Uticao bi na telo na prirodan i potpuno prirodan način.
  • Detoksikacija – Savremeni načini života uzrokuju da štetni slobodni radikali padaju na naše telo. Nalaze se u nezdravoj hrani, u zagađenim urbanim sredinama punim sitnih čestica. Čišćenje organizma od štetnih materija sada je postalo važan deo zdravog života.
  • Potencija – Romantični odnosi među ljudima važni su za sve nas. Postoje prirodni načini na koje možemo uticati na bolju percepciju intimnosti i želju za njom, jer svi to zaslužujemo.

Budimo danas zdravi i … još nešto!

I to nije sve. Briga o svom telu i umu ne iscrpljuje načine na koje možemo poboljšati kvalitet života. Naš portal o zdravom načinu života takođe nudi recenzije i članke o biokozmetičkim proizvodima. Neki od njih se mogu uspešno koristiti za uticaj na nivo ličnog razvoja. Cilj ovih uređaja, proizvoda i pomagala je da pozitivno utiču na uslove i okruženje u kome živite.

Zahvaljujući našim člancima možete saznati koji su neki od najnovijih trendova u proizvodima za:

  • Nežna briga za lepotu i izgled vaše kože, kose i celog tela;
  • Uticaj na fizičko stanje i prevenciju tela;
  • Utiče na apetit i kondiciju;

Porodica Uputstvo-Cena – tim nasmejanih i iskusnih profesionalaca!

Svaki član našeg tima ima višegodišnje profesionalno iskustvo i znanje o temama i proizvodima koje predstavljamo na Uputstvo-Cena.

Upoznajte svakog od njih:

Božana KremićBožana Kremić – glavni i odgovorni urednik, autor, 32 godine.

Božana Kremić je student master studija farmacije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, smer Farmacija i kozmetologija. Svoju ljubav prema hemijskim elementima i pisanju spaja sa radom u redakciji Uputstvo-Cena.com. Tokom školovanja učestvovala je na nebrojenim olimpijadama i takmičenjima kreativnog pisanja. Dobitnica je brojnih nagrada za najbolju kratku priču. Njeno interesovanje za kozmetologiju navelo ju je da upiše postdiplomske studije i nastavi karijeru u kreiranju poznatih proizvoda za lepotu, zdravlje i mršavljenje.

Milorad PikićMilorad Pikić – urednik i autor, 38

Milorad je urednik i autor Uputstvo-Cena.com. Ima dugogodišnje novinarsko iskustvo i autor tekstova u nekim od najpopularnijih štampanih medija u Srbiji. Diplomirao je i magistrirao televizijsko novinarstvo. Pod uticajem svoje strasti za zdravom ishranom, Julijan je takođe odlučio da specijalizuje organsku biotehnologiju na Univerzitetu u Nišu. Jedna od drugih Julianovih strasti je kraft pivo – on je odnedavno ponosni vlasnik male pivare za ekološki prihvatljivo kraft pivo.

Jefimija PljevaljčićJefimija Pljevaljčić – Urednik časopisa „Zdravlje“ i „Intima“, autor, 30 godina

Jefimija je autor i stručnjak za fitnes i zdrav način života. Završila je osnovne studije na smeru „Vaspitač fizičkog vaspitanja“ na Nacionalnoj sportskoj akademiji. Ali Jefimija ne ide u školu, odustaje od fitnesa i upisuje se na kurs ličnog trenera. Nakon godinu dana rada na polju ličnog fizičkog razvoja, pažnju je usmerila na blogerski prostor o načinu života i ishrani, pisanju i postala deo tima Uputstvo-Cena.com kao pripravnik. Nekoliko godina kasnije, ona je iskusan autor i urednik. Ona je zaljubljenik u ekstremna iskustva i sport. Blossoms je takođe odgovoran za održavanje duha avanture u našem timu.

Naša misija:

Da vas informišemo o najnovijim trendovima, kako da učinite svoj život zdravijim i čistijim.

Da vam dam korisne savete o najnovijim organskim i prirodnim proizvodima.
Da vam pokažem dobru stranu zelenog života.

+ Više od 128 000 poseta!
+ Više od 310 000 pratilaca!

fb-uputstvo-cena

Budimo zdravi zajedno!

Kontaktirajte nas sa svim pitanjima koja imate o temama Uputstvo-Cena.com koje vas zanimaju. Mi ćemo vam posvetiti punu pažnju i iskoristiti našu stručnost da vam pružimo najsveobuhvatnije i najkorisnije informacije! To možete učiniti preko namenske stranice Kontaktirajte nas na našoj veb stranici.

Jer vodite računa o svom zdravlju danas,
zapravo budite sigurni da ste sutra dobrog zdravlja!

Scroll to Top